Lidt om Klubben.....

Farum Håndbold Forening er en af Farums ældste foreninger, men samtidig en af de mest dynamiske.
Der har været spillet håndbold siden 60'erne. Der trænes og spilles i Farum Arena, hvor klubbens medlemmer har optimale forhold til at dyrke deres idræt.
Med klublokale og cafeteria er der gode muligheder for at dyrke det sociale samvær, der er helt centralt for foreningens medlemmer - unge som ældre.
FHF er den lokale klub, der vil sikre et godt og positivt klubmiljø, med plads til bredden, og samtidig give klubbens talenter mulighed for at udvikle sig elitemæssigt.

Så fremover vil der blive spillet håndbold i topklasse i Farum Arena.
Alle der har lyst til at spille håndbold skal blot møde op i hallen på klubbens
træningstider eller kontakte trænere/ledere. Hvis du vil se hvor smukt der er i Farum, så klik her

Farum Arena... klubbens hjemmebane.

FHF var med til at stifte elite-overbygningen Ajax/Farum sammen med Ajax København. Efter blot ét år har Ajax/Farum sit bedste herrehold i håndboldligaen og det bedste kvindehold i 1. division.