Håndboldskole i Farum Arena Uge 31

Farum Håndbold afholder traditionen tro håndboldskole i sommerferien. I år er det i uge 31 det sker, og der er mulighed for at træne sammen med topspillere fra Ajax Farum´s bedste herre- og damehold. Læs mere om det spændende arrangement.

FHF´s håndboldskole 2002

FHF holder igen i år håndboldskole i sommerferien. I år er det i uge 31, der er sidste uge i skolesommerferien. Efter 2 års samarbejde med Anja Andersen har vi i år valgt at slutte os til DHF´s håndboldskole. Konceptet er mindst lige så godt, og samtidig er deltagelse 150 kr. billigere.

Vi har derfor valgt at slutte os til DHF´s skolekoncept, der er landets mest udbredte med over 90 skoler over hele landet. Vi kan i år samarbejde med vores egen eliteoverbygning Ajax Farum, så der i løbet af ugen løbende vil være spillere eller trænere fra Ajax Farums herrehold i Håndboldligaen og vores tophold fra damernes 1. division. Vore unge kan på den måde skabe et tættere forhold til de spillere, der i det daglige spiller tophåndbold i Farum Arena.

Prisen for skolen er 350 kr. der inkluderer:

Deltagerne skal være født i årgangene 1988 – 1993. Tilmelding til FHF´s håndboldskole sker på følgende måde:

Send den udfyldte tilmeldingsblanket fra Håndboldskole brochuren til: Farum HF, v/ Lars Køster Svendsen, Brudevænget 2, 3520 Farum.

Du kan også tilmelde dig via e-mail til: [email protected] med følgende oplysninger:

Navn: ________________________________

Adresse: ______________________________

Født årgang: ________

Tlf.nr.: _______________ Tlf.nr. til forældres arbejde: ___________________

Skriv "Jeg er uøvet" eller "Jeg er øvet" ______________________

Skriv hvor længe du har spillet håndbold: Har spillet i ___ år.

Jeg spiller: fløj __ bagspiller __ stregspiller ___ målmand ___ (sæt gerne flere X´er)

Min bold skal være størrelse: Lilleputbold: ___ eller Juniorbold: ___

Min T-shirt skal være: Børnestr: 4-6 år ___, 8-10 år ___, 12-14 år ___

Voksenstr: S ___, M ___, L ___, XL ___, XXL ___

Vi har plads til max. 100 spillere. Din tilmelding gælder først når de 350 kr. er indbetalt til FHF på girokonto: 554 – 4459, Farum HF, v/Annette Fick. Indbetalingen skal påføres teksten "Håndboldskole" samt navn på deltageren.

FHF forbeholder sig ret til at afvise en tilmelding, hvis der ikke er deltagere nok på en årgang, eller hvis der er for mange tilmeldte.

Vi ser frem til en god og spændende uge.